Taksipalvelut, white volvo, aten apu
Palvelumme

Henkilö- ja tavaraliikenne
0440290812


Kauttamme laadukkaat henkilö- ja tavarakuljetukset!

Lupauksemme sinulle

Valitsemalla palvelumme valitset alueen parasta palvelua, näiden kuljetuspalveluiden osalta toimimme koko Pohjois-Savon alueella.

Turvallinen

Turvallinen matka perille on tärkein.

täsmällinen

Olemme paikalla aina sovittuun aikaan.

Laadukas

Huolehdimme, että kalustomme on aina tasokas.

Tilaa taksi!

Tarjoamme taksipalvelut Nilsiän, Tahkon ja Kuopion alueella. Käytössämme on turvallinen ja laadukas kalusto sekä ratin takana aina ammattilainen, joka tuntee alueet.

Me emme liikennöi kelakyytejä, mutta lisävarusteina löytyy peräkärry, turvaistuin, suksiboxi, pyöräteline. Talvikaudella suksiboxi on paikallaan jatkuvasti. Muistathan mainita tilauksen yhteydessä, mikäli tarvitset lisävarusteita!

vuokraa limusiini!

Kun haluat saapua paikalle näyttävästi, niin vuokraa käyttöösi elokuvistakin tuttu lähes 9 metrinen Lincol limousine! Limusiini on rekisteröity 1+8 henkilölle, joten kerää seurue kasaan ja lähde viettämään iltaa Hollywood tyyliin!

Autossa laadukas kotiteatterijärjjestelmä sekä pyydettäessä varustelemme auton karaokesetlillä joilloin autossa voi myös laulaa karaokea.

Meiltä löytyy kuohuviinilasi, otathan halutessasi omat juomat mukaan!

Auto vuokrataan aina kuljettajan kanssa.

Tuntiveloitus 200e /h sis. alv 10%

Kuljetuspalvelut ja muuttoapu

Kuljetuspalvelumme:
tavarankuljetukset, muuttopalvelut sekä nokkakärryjen ja kuomukärryn vuokraus. Myös kantopalvelut itse suorittamaanne muuttoon tai tavarankuljetukseen.

Hinaus/tiepalvelu:
Kuljetukset vaihtolava Kuorma-Autolla. Hinaukset, koneiden kuljetus, sekä nostotyöt Hiab nosturilla. Olemme apuna myös kolaritilanteessa rikkoutuneiden ajoneuvojen kuljetuksessa.

Tarvitsetko apuvirtaa tai autonkorjausta Nilsiän tai Kuopion alueella? Annamme apuvirtaa tai hinaamme autosi haluamallenne korjaamolle. Laadukkaita korjaamopalveluita Nilsiä/ Tahko akselilla tarjoaa yhteistyökumppanimme Fixus Autonilsiä Oy (Pirttilammentie 2, 73300 Nilsiä)

Käytämme laadukasta ja turvallista kalustoa

Huollamme sekä tarvittaessa uudistamme kalustoamme, niin että voit aina luottaa turvalliseen ja laadukkaaseen palveluun.

Paikallinen yrittäjä

Olen 22 vuotias, vuonna 2000 syntynyt nuori yrittäjä Nilsiästä. Aloitin yrittäjänä vuonna 2017 ja kasvattanut toimintaani vuosien mittaan reippaasti. Haluan tuottaa alueellemme palveluita, joita tarvitset!

Asiakaspalvelua suoraan sydämestä

Olemme ihmisiä toisillemme. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia kokemuksia ja parasta palvelua. Meillä hymyillään niin arkena kuin juhlissakin!

Haluatko rentoutua vai rueta hommiin?